ГЕРБ-Силистра откупи представление, за да помогне финансово на местния театър

Share This:


ПП ГЕРБ-Силистра е откупила представление на местния драматично-куклен театър, съобщи регионалният координатор на ГЕРБ за областта Тодор Тодоров.
Той поясни, че от името на силистренската структура на ГЕРБ е откупено насроченото за 23 февруари от 19.00 часа представление на хитовата комедия от репертоара на крайдунавския театър – „Търси се нов съпруг” от хърватския драматург Миро Гавран. „Идеята за откупката на представлението е, че сред приоритетите на ПП ГЕРБ-Силистра е стимулиране на културния и духовен живот в общината и областта. По този начин ние помагаме финансово на силистренския театър. Използвам възможността да призова всички останали партийни структури в Силистра да постъпят по същия начин – да направят откупка на театрално представление, за да докажат, че не са безразлични към театъра и духовността”, апелира Тодоров.
В заключение той допълни, че инициативата на ГЕРБ-Силистра ще продължи и занапред с откупки на театрални представления или спонсорство на различни културни мероприятия в Силистра и областта.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com