ГЕРБ-Силистра възстанови стара традиция на кушиите в село Черник

Share This:


Народният представител от ГЕРБ Алтимир Адамов и областният координатор на партията Тодор Тодоров бяха организатори на възстановените след близо 3-годишно прекъсване традиционни конни състезания в село Черник, община Дулово, съобщиха от партийния пресцентър.
Оттам уточниха, че на спортния празник са присъствали над 5000 души. В изключително интересното състезанието са се включили 32 жокея със своите коне. Сред гостите на празника в Черник са били областният управител на Силистра Стоян Бонев и кметът на община Тутракан д-р Димитър Стефанов.
С предметни и парични награди са отличени победителите и класиралите се до 4-то място в надпреварата на 1200 метра за коне на възраст 2 години и на дистанциите от 1400, 1800, 2400 и 3200 метра. От силистренската структура на ГЕРБ са осигурили паричната сума за целия награден фонд.
Всички състезатели в надбягванията са били поздравени от депутата на ГЕРБ Алтимир Адамов, кмета на община Дулово д-р Юксел Ахмед и областния координатор на партията Тодор Тодоров.
След конните надбягвания спортният празник е продължил с традиционните за района народни борби.

28 mai 4 (Small)


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com