Весела Лечева: Най-важното предизвикателство пред българските жени е да върнем децата на България

Share This:


Депутатът от “БСП за България” Весела Лечева участва днес в Тутракан, в среща-разговор на тема “Смели жени – поглед към предизвикателствата в съвременния свят”, организирана от общинската организация на БСП и Обединението на жените социалистки в крайдунавския град.

“Най-важното предизвикателство пред българските жени е как да направим така, че да върнем децата на България, как да направим така, че държавата ни да работи по демократичните правила, които сме избрали, да направим така, че нашите деца да се чувстват сигурни в България и да са сигурни, че могат да се реализират тук” – каза Весела Лечева.

В срещата присъства 15-годишната Ванина Илиева от с. Професор Иширково, която е републикански шампион по стрелба, със завоювани медали за 2-ро и 1-во място, при юноши и девойки. Весела Лечева пое ангажимент за подкрепа и закупуване на професионална спортна екипировка за младия талант на Силистра.

 

В срещата участие взеха Вяра Емилова – секретар на НС на БСП, Пенка Йорданова – експерт Местна власт и бивш кмет на Монтана, Недка Панайотова – председател на ЗК “Христо Ботев” – Тутракан, председатели и членове на Обединенията на жените социалистки от цяла Силистренска област, и граждани.

Жените бяха поздравени от талантливата Елица Камбурова от Тутракан, участник в „Гласът на България” .

 

 


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com