Важно! Клиентите на “Енерго Про” ще могат да отчетат сами показанията на електромерите след промяната на цените от 1 юли

Share This:


Във връзка с очакваното решение на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) за изменение в цените на електрическата енергия и мрежовите услуги от 1 юли 2016 г., ЕНЕРГО-ПРО дава възможност на своите клиенти да отчетат сами показанията на електромерите и да заявят данните на денонощен телефон 0700 1 61 61, имейл service@energo-pro.bg или в най-удобния за тях център за обслужване на клиенти в срок до 5 юли 2016 г. включително. Това съобщават от енергийната компания. Оттам уточняват, че Енерго Про си запазва правото да провери достоверността на декларираните данни.
Енерго Про извършва регулярния отчет на консумираната електрическа енергия по предварително обявения график на Интернет страницата на компанията. “В тази връзка бихме искали да напомним, че клиентите, чиито електромери се намират в границите на имотите, трябва да осигурят достъп за отчитане на потреблението”, напомнят още от Енерго Про.
Потреблението на клиентите, които не са се възползвали от възможността за самоотчет, ще бъде пропорционално разпределено по старата и новата цена в зависимост от броя на дните преди и след промяната, включени в техния индивидуален отчетен период. Консумираната електрическа енергия ще бъде отразена във фактурите в два подпериода – подпериод по старите цени до 30 юни 2016 г. включително и подпериод по новите цени от 1 юли 2016 г. до датата на регулярния отчет.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com