БСП ще прави своя телевизия

Share This:


Националният съвет на БСП възложи на Изпълнителното бюро на партията, на Съвета по духовна сфера, култура и медии и на Комисията по идейно и програмно развитие, анализи и прогнози да разработи концепция за стартиране на телевизионен канал на БСП.

Миналата година социалистите решиха, че в телевизията им ще има цели предавания и чести репортажи по проблемите на хората по градове и села, като ще се разследва и защо местните власти не се заемат с решаването им,.

Досега партийни телевизии имат коалиционните партньори на ГЕРБ  от “Атака” с телевизия “Алфа” и НФСБ с телевизия “Скат”.

Според партийните лидери така БСП ще даде своеобразен старт на подготовката си за предстоящите местни избори през 2019 г.

Създаването на телевизията бе обявено от председателя на БСП Корнелия Нинова след заседание на Националния съвет на партията в края на юни 2017 г.

Тогава тя обясни, че такова е желанието на членове и симпатизанти на БСП, за да достигат до тях в автентичен вид посланията на ръководството. А и това било последното ѝ неизпълнено обещание като кандидат за лидер на партията.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com