БСП Силистра посреща делегация от социалдемократическата партия на Румъния

Share This:


Делегация на социалдемократическата партия на Румъния от град Слобозия ще посети Силистра. Визитата е по покана на Георги Кирилов – областен и общински председател на БСП-Силистра и на социалистите от крайдунавския град.

В делегацията, водена от Александру Стойка – председател на социалдемократическата партия на Слобозия, са включени 12 представители, като: Валентин Бакану – секретар на партията в Слобозия, Елизабета Бечиу – председател на женската организация, както и представители на местната власт, общински съветници и младежи. Визитата е израз на доброто сътрудничество между партиите от двете страни на Дунава.

В програмата на посещението, което ще се състои през месец март,  е предвидена работна среща с ръководството на Общинския съвет на БСП в Силистра, посещение на Историческия музей, Художествената галерия, резерватът „Сребърна“ и земеделска кооперация “Нива – 93” в с. Проф. Иширково.

Делегация от БСП – Силистра при посещението на ПСД – Слобозия /октомври, 2017/

Припомняме, че в края на месец октомври социалисти от Силистра посетиха гр. Слобозия, Румъния, като бяха посрещнати от кмета на града Адриан Мочиону /ПСД/, и се срещнаха с областното и общинско ръководство на партията на румънските социалдемократи. Сътрудничеството между БСП-Силистра и ПСД-Слобозия започва преди десетина години. През 2017 година делегация от Слобозия участва в Националния събор на левицата на връх Бузлуджа.

Фолклорна група от гр. Слобозия, Румъния при участието си

в Националния събор на левицата “Бузлуджа-2017”


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com