“БСП за България” подари над 500 карамфила на силистренки по случай 8 март – Международния ден на жената

Share This:


Водачът на листата за народни представители от Коалиция “БСП за България” в 20-ти Многомандатен избирателен район /МИР/-Силистра Стоян Мирчев и неговите подгласници Стилиян Стойчев, Станислав Стойков и Лазар Лазаров уважиха Международния ден на жената – 8 март по един атрактивен и емоционален начин.
Заедно с членове, симпатизанти и представители на предизборния щаб на Коалиция “БСП за България” те подариха над 500 карамфила на представителки на нежния пол от Силистра на централния градски площад “Свобода”. Много от тях останаха приятно изненадани и пожелаха успех на изборите на 26 март.
Веднага след това кандидатите за народни представители от Коалиция “БСП за България” с водача Стоян Мирчев и Вяра Емилова, Стилиян Стойчев, Вероника Иванова, Йорданка Димитрова, Станислав Стойков, Нина Питакова и Лазар Лазаров имаха предизборни срещи в силистренските села Професор Иширково и Бабук, както в населените места в община Главиница.
Предизборната кампания на Коалиция “БСП за България” продължава в четвъртък – 9 март, със срещи в населени места от община Тутракан.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com