Богат мартенски афиш предлагат силистренските театрали

Share This:


Богата и разнообразна в тематично и жанрово отношение програма предлага ръководството на силистренския куклено драматичен театър на своите зрители през този месец.
Директорът на театъра Златина Станева продължава в репертоарно отношение да държи на представянето на класически произведения , както за малките , така и за възрастните си зрители. Като прибавим към всичко това и поредицата инициативи от рода на „двоен билет“ и т.н , става ясно , че политиката на културната ни институция се е заела със задачата , според финансовите си възможности да търси начини за привличане на публика, което на практика е единственият начин за акумулиране на средства за поддържане живота на театъра.
В „детската „ програма преобладават класически заглавия , които с идеята и фабулата си могат да привлекат вниманието и на по възрастните зрители , просто защото проблемите , които се разглеждат в тях , проблемите на живота , грозното и красивото , любовта , отношенията между хората , подлостта и завистта са били винаги актуални във времето.


10 март, събота от 11,00 ч. ХЕНЗЕЛ И ГРЕТЕЛ
11 март, неделя от 11,00 ч. – РАБОТНА МЕЦАНА
17 март, събота от 11,00 ч. – ТАЛАСЪМЪТ ТРОПАЛАН
18 март, неделя от 11,00 ч. – ЛАКОМИЯТ ЗМЕЙ
21 март, сряда от 18,00 ч. – ЛЕГЕНДА ЗА ДОБРОТО СЪРЦЕ – по случай международния ден на кукления театър – цената на билета е 3 лв. за двама – дете и придружител.
24 март, събота от 11,00 ч. – ДЯДОВАТА РЪКАВИЧКА
25 март, неделя от 11,00 ч. – БЕЗЦЕННОТО КАМЪЧЕ
31 март, събота от 11,00 ч. – РЯПА, АМА ТИКВА

По повод Световния ден на театъра – 27 март ръководството на театъра предлага отново театрален пакет от три представления на три комедии в три последователни вечери на цена от 10,00 лв. Билети могат да бъдат закупени на касата на театъра или резервации на моб. 0879 69 88 26!
Програмата за възрастни предлага на 14 март, сряда от 19,00 ч. – ТЪРСИ СЕ НОВ СЪПРУГ комедия от Миро Гавран, режисьор Васил Василев, сценография Николай Нинов, участват актьорите Мима Дапкова, Иван Самоковлиев и Александър Павлов

15 март, четвъртък от 19,00 ч. – В СТАРО СЕЛО НАКРАЙ СВЕТА – комедия от Недялко Йорданов, режисьор Съби Събев, сценография Виолета Радкова, участват актьорите Мима Дапкова, Иван Самоковлиев, Татяна Куртева, Петър Чапкънов, Станислав Георгиев и Александър Павлов

16 март, петък от 19,00 ч. – ХАЙДЕ, ДУШКО, УБИЙ МЕ! комедия от Азис Несин, режисьор Мирослав Петкович, сценография Николай Нинов, участват актьорите Иван Самоковлиев, Мима Дапкова и Татяна Цветкова.

В плановете на театъра е и плануваната комедия на Антон Страшимиров“СВЕКЪРВА” 
За повече информация– моб. 0879 69 88 26


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com