Боби Ейнджъл от Секулово с отворено писмо до Слави Трифонов

Share This:


Боби Ейнджъл от НЧ “Христо Ботев – 1941” – Секулово току-що публикува следното отворено писмо до Слави Трифонов./пълен текст на писмото/:

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО СЛАВИ ТРИФОНОВ

Здравей, Слави!

Пиша ти в качеството си на представител на Народно читалище “Христо Ботев – 1941” – Секулово.

Първо искам да ти благодаря за жеста на патриотизъм в музикално измерение, какъвто е албумът “Песни за българи”, който както много други читалища и училища получихме преди броени дни!

Съществото на писмото ми обаче е друго – дадената дума в национален ефир.

Преди повече от половин година аз създадох, организирах и проведох рок фестивал с името Enigma Rock. Последвалите пред осъществяването му препятствия бяха шумно отразени от много национални медии, а в твоето шоу се разигра скеч с участието на Иво Сиромахов, в който пародирахте случилото се. В същия този скеч, излъчен на 25 септември 2017 г. ти обеща, че ако бъдеш провокиран ще направиш концерт в Секулово. Е, провокирам те! Сега е момента, именно когато твърдиш, че се бориш за оцеляването на обикновения българин, че искаш да съхраниш традициите и обичта към родината, че целиш оставането на младите хора в страната да го докажеш.

Направи концерт в Секулово. Бъди там, където другите не искат да бъдат. Покажи, че си неудобен, нестандартен, че си искрен и наистина желаеш свобода на духа, словото и действието у нас. Секулово те очаква. Докажи, че думите ти не са празни!

Поздрави,

Боби Ейнджъл


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com