Благотворителна работилница-базар ще се проведе в ОУ “Отец Паисий” в периода 26 – 30 март

Share This:


Четвъртокласничката Николета Караджова от ОУ „Отец Паисий“ гр.Силистра, работи по реализирането на свой проект – “Парапет и настилка за нашата сигурност в училище” по програма “Ученически състезания и олимпиади”. За да реализира идеята си тя подготвя БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ВЕЛИКДЕНСКИ БАЗАР. 

“Сегашната настилка на главния вход на ОУ“Отец Паисий“ в гр. Силистра е гладка и много хлъзгава – особено при валеж от дъжд, а пък през продължителната зима в Силистра стълбите се заледяват. В определени моменти пред училище се струпват много ученици и е възможно да стане още по-голяма беля. За мен е изключително важно всички в училище да са в безопасност! 

За да се осигури безопасността на всички ученици, учители и родители, трябва да се монтира парапет и да се поставят противоплъзгащи плочи (като на детската площадка в училище) – от началото на стълбите до вратата на училището.
Искам всички да прекрачват прага на училище спокойни, сигурни и усмихнати. Животът и здравето са най-важни! А доброто настроение е задължително!”- сподея Николета.

Проектът е изготвен, предстоят дейности по събиране на средства, чрез организирания БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ВЕЛИКДЕНСКИ БАЗАР.

Всеки бивш, настоящ или бъдещ ученик, учител или родител може да се включи в инициативата и да продаде нещо, изработено от него или да си купи нещо, изработено учениците.

 


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com