Балет “Аксел” открива учебната 2016/2017 година

Share This:


Школа по модерен балет “Аксел” продължава да набира талантливи деца и младежи на възраст от 4 до 18 години, които желаят да се изявят в света на танцовото изкуство.

Балет “Аксел” към Обединен детски комплекс (ОДК) в гр. Силистра с ръководител Адриана Мумджиева ще открие учебната 2016/2017 година на 1-ви октомври. Занятията се провеждат в сградата на Младежки дом, етаж 2, стая 206.

Бъдещи и настоящи възпитаници на школата могат да заявят участие като попълнят заявление за записване за новата учебна година – до 1-ви октомври 2016 г. Заявленията се приемат всеки работен ден от 15:00 до 18:00 часа в Младежки дом, етаж 2, стая 206 при Адриана Мумджиева.

Възпитаниците на балета се разпределят във възрастови групи като за всяка група се изработва индувидуалнен график на посещенията. Обучението започва с усвояване на основни техники от класическия и модерния екзерсис и продължава с изучаване на хореографии в различни стилове от балетното и танцово изкуство.

В репертоара на балета са вкючени модерни, латино, съвременни, характерни, тематични, театрални и класически танци, които се представят ежегодно в благотворителни, общоградски, училищни и самостоятелни концерти. Запазена марка на Школата са модерната хореография и оригиналните сценични костюми, които се изработват специално за всеки танц.

Освен обучение, запълване и осмисляне свободното време на децата на Силистра, балет “Аксел” е и школа за развитие на таланти. Под ръководството на Адриана Мумджиева децата от балета печелят многобройни награди от национални и международни балетни конкурси и фестивали. За последните единадесет години “Аксел” има в актива си тринадесет 1-ви, девет 2-ри, шест 3-ти места и куп специални награди.

За записвания – Младежки дом (ул. “Симеон Велики” 135), етаж 2, стая 206
Телефон за контакти: 0895 759 243 – Адриана Мумджиева

Print


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com