Арестуваха силистренец, предложил подкуп за регистрация на кола

Share This:


30-годишният Р.А. е задържан за предлагане на подкуп на полицейски служител, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра, Оттам разказаха, че днес около 10.00 часа мъжът отишъл в сектор „Пътна полиция” при ОДМВР-Силистра, за да регистрира лек автомобил, но не притежавал необходимия набор от документи. Тогава той поискал среща с началника на група „Моторни превозни средства, водачи и административно-наказателна дейност” старши инспектор Йордан Димов и му предложил сумата от 160 лв., за да разреши проблема.
Мъжът бил незабавно задържан, а дежурната част на ОДМВР-Силистра уведомена за случая. Дежурна оперативна група посетила местопроизшествието, извършила оглед и иззела банкнотите по надлежния ред.
За предлагане на подкуп на длъжностно лице Р.А. е задържан за срок до 24 часа, а срещу него е образувано бързо производство по чл. 304 а, във връзка с чл.304 ал.1 от Наказателния кодекс.
От началото на месец август това е петият случай на задържан за предлагане на подкуп на полицейски служители на територията на ОДМВР-Силистра, допълниха от крайдунавската полиция.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com