Арестуваха гнусен учител по музика от Дулово, блудствал с 6 деца

Share This:


Окръжната прокуратура в Силистра ръководи разследване срещу учител, блудствал с шест малолетни момичета и момчета, съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна. С постановление на наблюдаващия делото прокурор 54-годишният Илиян В. от Дулово е задържан за срок до 72 часа. Предстои Окръжната прокуратура в Силистра да внесе искане в съда за вземане на постоянна мярка „Задържане под стража“ спрямо него.
54-годишният Илиян В. е обвинен за това, че през периода от ноември 2014 г. до април 2015 год. е извършил действия с цел да удовлетвори полово желание без съвкупление с шест ненавършили 14-годишна възраст момичета и момчета – престъпление по член 149, ал. 5, във връзка с ал. 1 от Наказателния кодекс.
Освен за извършените блудствени действия, Окръжната прокуратура в Силистра му е повдигнала обвинение и за държане и разпространение в интернет и социалните мрежи на порнографски материали с ненавършили 16-годишна възраст деца – престъпление по член 159, ал. 3 и 6 от Наказателния кодекс.
Жертвите на бившия учител по музика са деца, които вземали частни уроци в дома му. Със скрита камера той снимал действия си и после пускал снимките в интернет и социалните мрежи.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com